Buurthuizen

Buurtpunt Peterschunck

Buurtpunt opent haar deuren voor de koffiemomenten.

Maandag 09:30 tot 13:00

Dinsdag 09:30 tot 13:00

Woensdag 09: 30 tot 13:00

Vrijdag 09:30 tot 12:00

Aanmelden

Jessica Van roosmalen - j.van.roosmalen@heerlenstanby.nl
Activiteitencentrum

Jeugd- en jongerenwerk JenS

Activiteiten jeugd- en jongerenwerk JenS

Aanmelden

Joran JenS - jbijl@jenshelpt.nl - 0643144100
Buurthuizen

OC Corisberg

Activiteiten voor ouderen

Aanmelden

Andrea Timmermans - atimmermans@alcander.nl
Buurthuizen

Buurtpunt the Flash

Structurele activiteiten

Aanmelden

Andrea Timmermans - atimmermans@alcander.nl
Buurthuizen

Buurtpunt Peter Schunck

Structurele activiteiten

Aanmelden

andrea Timmermans - atimmermans@alcander.nl - 0623954462
Supermarkten

PLUS Welten

Goed eten. Daar houden we van. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Lekker eten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn.

Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. En bieden een snelle, persoonlijke service – zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom kopen wij onze producten grootschalig in en zorgen wij wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanmelden

Plus Welten - info.631@plus.nl - 0455710405
Marketing bureaus

Mackintosh Branding Online & Offline

Mackintosh Branding is een online en offline bureau voor bedrijfsleven, ondernemers en overheid. Die hulp nodig hebben op het gebied van:

  • Social Media (strategisch - creatieve content - planning)
  • Social media trainingen
  • Offline grafische vormgeving - huisstijl
  • Campagnes online en offline
  • Brandings coaching
  • Photoshoots social media
  • en meer

Waar

Weltertuijnstraat 28 Heerlen

Aanmelden

Leandra Mackintosh - info@mackintoshbranding.com - 06 47016583
Huisartsen

medisch centrum

Medisch Centrum voor Huisartsgeneeskunde, Fysiotherapie, Manuele Therapie, Geriatrie Fysiotherapie en Bekkenbodemfysiotherapie, Psychologie, Verloskunde, Ergotherapie

Waar

Ovidiusstraat 117 Heerlen

Aanmelden

huisarts palmen-scheepers medisch centrum - praktijk.mca@ezorg.nl - 455717366
Sport

Tennisvereniging Oranje Nassau

Bewegen is belangrijk. Neem een gratis proefles bij onze vereniging om kennis te maken met de tennissport.

Waar

Valkenburgerweg Heerlen

Aanmelden

Nanda Boers - info@tvoranjenassau.nl
Zorg

Ergotherapie Spierts

Onze praktijk

ergotherapie spierts is opgestart in 2009. Inmiddels zijn we op 4 locaties werkzaam met 6 ergotherapeuten die allen hun eigen specialisaties hebben.

Disciplines

Ergotherapie is bedoeld voor mensen van alle leeftijden die problemen in het dagelijks leven ervaren. Dit geldt zowel voor volwassenen en ouderen, maar ook voor kinderen. Wij vinden het belangrijk om ons vak in de volle breedte uit te oefenen en daarom kunt u altijd bij ons terecht. De ergotherapeut zoekt samen met u naar oplossingen voor deze problemen in bijv de verzorging of het voeren van een huishouden en/of op uw werk of op het gebied van ontspanning. Door middel van ondersteuning, begeleiding, training en/of advisering pogen wij u zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren op de gebieden die zijn afgestemd op uw eigen wensen en doelen.

Waar

Burgemeester Waszinkstraat 2 Heerlen

Aanmelden

Peggy Spierts - info@ergotherapiespierts.nl - 06-15459944
Kinderopvang

WelterKuil Kinderopvang

www.welterkuil.nl

Waar

Weltertuijnstraat 42 Heerlen

Aanmelden

Kelley Beckers-Boes - k.beckers@welterkuil.nl - 457509110
Advies

Adviesraad MO Heerlen

Adviesraad Maatschappelijke Ondersteuning Heerlen.

De Adviesraad komt op voor alle burgers in Heerlen, maar heeft speciaal oog voor degene die zorg, steun en/of hulp nodig hebben.

Hoe doet de Adviesraad dat?

De Adviesraad volgt de inrichting en de uitvoering van de sociale wetten in Heerlen. Ze geeft commentaar op het beleid dat de gemeente uitstippelt. Is er aanleiding, dan geeft de Adviesraad advies, gevraagd of ongevraagd. De Adviesraad Maatschappelijke Ondersteuning (MO) is onafhankelijk. De adviesraad staat los van de politiek en neemt geen politiek standpunt in. De adviesraad heeft regelmatig contact met ambtenaren van de gemeente en medewerkers van instellingen zoals die van Stand By voor de Wmo en JenS voor de Jeugdhulpverlening. Daarnaast wordt er gesproken met diverse organisaties die in Heerlen actief zijn in het sociale domein zoals bijvoorbeeld buurtorganisaties, seniorenverenigingen en andere maatschappelijke organisaties. Ook regionaal komen adviesraden bij elkaar om gezamenlijke problemen te delen.

 Wie zitten in de Adviesraad?

De leden van de Adviesraad MO zijn betrokken inwoners van Heerlen. Er is een bestuur, clusters en werkgroepen. De clusters zijn er voor de WMO, de jeugdhulpverlening, Participatie en Burgerbetrokkenheid. Tevens hebben we het Meldpunt Sociaal Signaal waar burgers signalen over knelpunten en klachten kunnen melden. In totaal gaat het om ongeveer 25 onafhankelijke vrijwilligers. Werkgroepen zijn tijdelijk en buigen zich over thema’s zoals toegankelijkheid van voorzieningen, het ouderenbeleid of armoede vraagstukken. De coördinatietafel (bestuur en de clusters) zorgt ervoor dat zaken uit de clusters en werkgroepen op elkaar worden afgestemd. Samen zorgen we ervoor dat de stem van de burger wordt gehoord door adviezen af te geven en mee te praten.

Tenslotte, maar niet op de laatste plaats:

De Adviesraad wil namens de inwoners spreken. Daarom heeft ze grote belangstelling voor de ervaringen in Heerlen met de uitvoering van het sociale beleid. Hoe gaat het met de praktijk van zorg en steun in Heerlen? Wilt u meer weten kijk dan op onze website www.adviesraadmo.nl

Reageren?

Heeft u een vraag of een opmerking?

Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer: 06-10 76 52 34 of email:info@adviesraadmo.nl

Aanmelden

Meldpunt Sociaal Signaal - info@adviesraadmo.nl - 610765234
Zoom