Woningcorporatie Wonen Limburg

non-profit organisatie
Wonen

Wonen Limburg verhuurt ca. 26.000 sociale huurwoningen in de provincie Limburg en aangrenzend Zuidoost-Brabant. Ons Wonen Limburg Huis staat in Roermond. Daarnaast hebben we buurtwinkels verspreid over de provincie. Hier bent u van harte welkom. Welkom thuis!

Online woningaanbod

Wonen Limburg bezit ruim 26.000 huurwoningen in Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze vrijkomende woningen bieden we aan via www.thuisinlimburg.nl. Thuis in Limburg is een initiatief van verschillende Limburgse woningcorporaties. Om in aanmerking te komen voor een woning, moet u ingeschreven staan als woningzoekende. U kunt zich gratis inschrijven op deze site en op zoek gaan naar de woning die bij u past. Reageren op het woningaanbod van verschillende woningcorporaties in Limburg via www.thuisinlimburg.nl. Ook als u alleen op zoek bent naar een parkeerplaats of garage kunt u op deze website terecht. Als u wilt weten wat de gemiddelde wachttijd is, dan vindt u deze informatie ook op deze website. Meer weten hoe het inschrijven en vinden van een huurhuis werkt vindt u terug in de brochure van Thuis in Limburg. Deze is er in het Nederlands, Pools, Engels en Duits.

Komt u er niet uit of heeft u geen computer? Loop gerust binnen bij onze buurtwinkel. U kunt gebruik maken van de computer die daar staat. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Sittarderweg 6
Heerlen