Uitgelicht uit Heerlen-Zuid

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Sport

50PLUS Fietstocht - 24 mei

Bent u er ook weer bij? Op woensdag 24 mei vindt de volgende editie van de 50PLUS Fietstocht plaats. Ook deze editie organiseren wij de tocht weer samen met onze collega's van The MoveFactory en Gemeente Brunssum.

De tocht is ongeveer 40km lang, gaat voornamelijk door de natuurrijke omgeving en passeert diverse gemeente grenzen. Deze editie starten we bij Sportpark Imstenrade (RKHBS) in Heerlen.

Klik op deze link om naar de inschrijfpagina te gaan!

De starttijd is tussen 9.30 en 11.30u, de uiterlijke finishtijd 17.00u.

Kosten: €5,- p.p. hiervoor ontvangt u een goodiebag* en koffie en vlaai op de pauzeplek.

*Wilt u verzekerd zijn van een goodiebag, aangeboden door PLUS Tim & Joyce Janssen, is vooraf inschrijven verplicht.

Sociaal

Herinneringen ophalen in de wijk

Vrije school Parkstad en Zuyd Hogeschool organiseren op 24 en 31 mei in samenwerking met wijkraad Aarbek, wijkraad De Groene wijk en Opbouwwerk Heerlen Stand-by! ontmoeting voor jong en oud in Buurtpunt A Gene Bek.

Tussen 14:00 en 16:00uur bent u welkom om samen spelletjes te spelen en te kletsen met de leerlingen van de vrije school. Dit alles onder het genot van gratis koffie en een vlaai.

Aanmelding doorgeven tijdens de inloopmomenten in Buurtpunt A gene Bek of via de contactgegevens onder aan deze pagina.

Sociaal

Buitenspeeldag 2023

Op zondag 11 juni organiseren wij een buitenspeeldag in de wijk Caumerveld-de Erk voor kinderen tussen 0 en 12 jaar! Deze dag staat helemaal in het teken van spelen, knutselen, springen en klauteren. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud! We willen kinderen/kleinkinderen laten genieten van een onvergetelijke dag vol plezier en vertier.

Om alles goed en veilig te laten verlopen zoeken wij vrijwilligers die op 11 juni willen meehelpen.

Wij zoeken hulp bij de opbouw en afbraak van de verschillende onderdelen. Daarnaast os er ook hulp nodig bij de verschillende activiteiten en spellen.

Zoom