Power vrouwen groep

Sociaal
Bijeenkomsten
Creatief
Helpen
Meedoen
Sterker worden, grenzen leren aangeven, ervaringen delen en ontspannen.

In de powervrouwen groep zit je samen met andere vrouwen en vrouwelijke begeleiding die elkaar graag helpen door naar elkaars verhaal te luisteren. Vind je het soms moeilijk om je grens aan te geven? Of heb je in het verleden situaties meegemaakt waarbij anderen over jouw grens heen gingen? 

In deze groep praten we over dit soort situaties, over hoe het met je gaat en alledaagse dingen die je graag wilt delen. Hoe heb jij situaties opgelost en hoe hebben anderen dit aangepakt? Kun je soms wat bemoedigende woorden gebruiken? We helpen elkaar door respectvol te luisteren en het geeft steun, en erkenning doordat je erachter komt dat je niet de enige bent die tegen dingen in het leven aanloopt.  

Naast het praten met elkaar, is het ook mogelijk om te ontspannen door creatief aan de slag te gaan of om een wandeling met elkaar te maken. We bespreken met de groep steeds waar de behoefte ligt.  

Deze groepsbegeleiding is bedoeld voor (potentiële) cliënten van stand by. 

De groep vindt plaats om de dinsdag (even weken) van 10.30 tot 12.00u.  

Aanmelden: 

Neem contact op met het Sociaal Buurtteam. We gaan graag met jou in gesprek om te bekijken of deze groepsondersteuning iets voor jou is. 

Aanmelden kunt u doen door een melding te maken op nummer: 045-5604004. Er wordt dan contact opgenomen met u door het buurtteam voor meer informatie.

Wie

Volwassenen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Heerlen Stand-by!
4