Agenda van Heerlen-Zuid

Ontdek de 17 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Vandaag 09:00
Koffie inloop Molenberg
Elke woensdagochtend van 9:00 - 12:00 uur is er koffie inloop in het broederhuis Molenberg. Deze activiteit wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers uit Molenberg.Je kunt hier gezellig komen kletsen, sjoelbakken etcMeer informatie bij Hub en Joep
Vandaag 09:00
Koffie drinken!
Komt U ook gezellig een kopje koffie doen in ons gezellige buurtcentrum "Broederhuis" te Molenberg.Iedere woensdag van 09:00u - 12:00u, serveren wij verse koffie of thee, geheel gratis.Zo kunt u samen met uw buurtbewoners de dag doornemen, of andere leuke, gezellige of interessante gesprekken voeren.Heeft u ideeën voor ons, laat het dan gerust weten!
Vandaag 13:30
Geheugenspel
Op een speelse manier gaan we aan de slag om U geheugen op peil te houden. O.a. via spel en woordraadsels enz. Het is geschikt voor iedereen. Graag aanmelden in het buurtpunt.
Vandaag 14:30
Welten-Benzenrade Ontmoet
Iedere woensdag is er een open inloop in het Gemeenschapshuis waar ruimte is voor ontmoeting, vermaak en creativiteit.
Vandaag 14:30
Brei café
Wekelijks komt het brei café samen om onder het genot van een drankje samen te breien. Ieder neemt zijn eigen materialen mee en betaald zijn eigen drankje. Het maakt niet uit of u veel of weinig ervaring heeft. Het draait om de gezelligheid. U kunt gewoon binnen lopen in het gemeenschapshuis en aansluiten.
Vrijdag 02 juni09:00
Vrijdags Ontbijt!
Begin uw weekend goed met de belangrijkste maaltijd van de dag!!!Komt u ook gezellig ontbijten bij ons? Iedere vrijdag ochtend van 09:00u - 11:00u, serveren wij een overheerlijk en vers ontbijtje.Zo kunt u gezellig bijkletsen met uw mede-buurtbewoners en heeft u een goede start van het weekend. Twee vliegen in één klap!Wij zien u graag in het "Broederhuis" te Molenberg(Let op, kost €2,50 per pers.)
Vrijdag 02 juni14:00
Spellenmiddag Buurtpunt Peter Schunck
Iedere vrijdag middag wordt er een spellenmiddag georganiseerd, orgineel bedacht door een vrijwilliger :Spelend het weekend in! Er zijn diverse gezelschapsspellen aanwezig van Mens Erger je niet, Rummikub tot het ouderwetse kaarten. De keuze is geheel vrijblijvend. Of gewoon een kopje koffie drinken is natuurlijk ook prima.
Zondag 04 juni14:00
Saaie zondag invulling Peter Schunck
Iedere 1ste zondag van de maand organiseert een groepje creatieve vrijwilligers een ludieke zondagmiddag activiteit. Dit varieert van een gezellig dans/muziek middag, carnavalsmasker maken, nieuwjaarsbijeenkomst etc. Het is een nieuwe activiteit waar veel buurtbewoners enthousiast van worden en succesvol is. Wilt u het niet missen? kom dan voor de 1ste van de maand naar het buurtpunt Peter Schunck of zie facebook.
Dinsdag 06 juni09:00
B. Peter. Schunck: Praktijkondersteuner
Iedere dinsdagochtend is de praktijkondersteuner van het gezondheidshuis Zuyd aanwezig in het buurtpunt.
Dinsdag 06 juni11:00
Rustige wandelgroep B. Peter Schunck
Deze aangepaste wandelgroep is ook geschikt voor rollators, mensen die moeilijker ter been zijn of in een rolstoel zitten. De praktijkondersteuner Gaby loopt met jullie mee.
Dinsdag 06 juni11:00
Crea inloop Molenberg
Elke dinsdag ochtend tussen 10:00 - 12:00 uur is er in de inloopruimte van Molenberg een crea activiteit. Gezellig samen knutselen en praten.doe je mee koffie thee en entree zijn gratis
Dinsdag 06 juni14:00
Stoel Yoga buurtpunt peter schunck
Kom vrijblijvend kennis maken met de kracht van Stoel Yoga. Voor nadere info kom even langs in het buurtpunt op de dinsdagmiddag.