Agenda van Heerlen-Zuid

Ontdek de 42 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Vandaag 10:30
Koffiedrinken Residentie Corisberg
iedere zondagochtend wordt er in de ontmoetingsruimte van Residentie Corisberg gezellig koffiegedronken onder het genot van muziek, samen zingen of een praatje maken. Buurtbewoners zijn uiteraard ook welkom.
Morgen 30 januari08:45
Consuminderen, meer doen met minder
Kom je gezellig mee doen en leer allerlei slimme manieren om kosten te besparen. Elke week op de maandagochtend in het Broederhuis Kerkraderweg 9 8:45 – 9:30 uur vrije inloop met gratis koffie en thee9:30 – 12:00 uur Workshop Consuminderen  ENERGIEZUINIG WORDEN, HOE BETAAL IK MINDER GAS EN ELECTR Lees meer...
Morgen 30 januari10:00
Inloop Sociaal Buurtteam Peter Schunk
Tijdens de inloop in het buurtpunt Peter Schunck , kunt u vrijblijvend binnenlopen voor een (gratis) kop koffie en een praatje. Er is ook een medewerker van het Sociaal Buurtteam aanwezig, bij wie u terecht kunt met een vraag, idee voor de buurt of een probleem waar u wat extra ondersteuning bij nodig heeft.
Morgen 30 januari11:30
Maaltijdsoep Buurtpunt Peter Schunck
Voor 2,50 krijgt u een flinke kom verse soep, gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers.Iedere week zoekt een vrijwilliger een nieuw recept dus laat u verrassen.
Morgen 30 januari14:00
Kienen Buurtpunt Peter Schunck
Iedere maandagmiddag gezellig kienen in het Buurtpunt Peter Schunck. Er zijn geweldige prijzen te winnen die met zorg door een enthousiaste groep vrijwilligers wordt uitgezocht. Kleine kaart 0,60, grote kaart 3,00 euro.
Morgen 30 januari15:00
Jeu de Boules Molenberg
Gezellig samenkomen in de buitenlucht voor een leuk spel jeu de boules. Ga gerust een keertje kijken en speel mee. Er is ook een groepsapp waarin afspraken gemaakt worden, bijvoorbeeld bij regen Naast de kerk Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk Molenberg
Morgen 30 januari17:00
Eenpansgerecht Buurtpunt Peter Schunck
Iedere maandag wordt er een verse eenpansgerecht gemaakt om gezellig samen te eten. Neem eerst contact op met onderstaand emailadres of telefoonnummer. (Beperkt aantal plaatsen) Eigen bijdrage 5 euro
Morgen 30 januari19:00
Kaarten residentie Corisberg
Iedere maandagavond gaan we met een gezellig groepje kaarten.
Morgen 30 januari19:15
Sjoelen Buurtpunt Peter Schunck
Heeft u zin om actief samen te zijn? iedere maandag en vrijdag avond is er een gezellige sjoel-groep in het Buurtpunt.
Morgen 30 januari20:15
(G)oudvissen, jonge zwemmers!
Recreatief Zwemmen in zwembad Mondriaangroep Welten (G)oudvissen: Baantjes zwemmen in een prettig onderling contact in het zwembad van de Mondriaangroep in Welten Een reeds lang bestaande club van niet al te jonge zwemmers kan weer nieuwe leden gebr
Dinsdag 31 januari10:00
Wandelen Buurtpunt A Gene Bek
Er wordt ongeveer 1,5 uur gewandeld en aansluitend koffie gedronken in het Buurtpunt aan de Tacitusstraat 130 Neem contact op met Vivian Boesten voor meer informatie om toegevoegd te worden aan de groeps-app van de wandelaars.
Dinsdag 31 januari10:00
Hobby & handwerk Buurtpunt Peter Schunck
Samen creatief bezig zijn, ieder op zijn eigen manier. Neem uw brei-,haak-,teken-of ander hobbywerk mee of kom gewoon langs voor een gezellig praatje.